B&B Adelaerthoeve
Fijn verblijf tussen Arnhem en de Hoge Veluwe


De Adelaerthoeve

Wij nodigen u van harte uit op onze prachtige en volledig gerenoveerde B&B. Gelegen op een steenworp afstand van het Nationaal Park Hoge Veluwe, 10 minuten rijden van het bruisende stadscentrum van Arnhem en in de nabije omgeving van grote publiekstrekkers als Burgers Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. Of u nou op zoek bent naar rust en natuur. Houd van kunst en cultuur of meer op zoek bent naar winkelen en uitgaan,  de B&B Adelaerthoeve heeft voor ieder wat wils in haar nabije omgeving.  

De Adelaerthoeve is gebouwd tijdens de tweede wereld oorlog als vliegtuighanger en na de oorlog omgebouwd tot een woonboerderij. Het heeft door zijn unieke geschiedenis de status van rijksmonument gekregen. De boerderij is gelegen in het bos en heeft een eigen terrein met open karakter. Wellicht komt u diverse wildsoorten tegen die direct om de boerderij in de bossen leven.

Dit jaar is de Adelaerthoeve grondig gerenoveerd en opent haar deuren voor bezoekers. De Adelaerthoeve beschikt over drie zeer ruime studio's en een suite. Het gaat hier om comfortabele en luxe kamers. Iedere kamer is voorzien van een eigen badkamer, keuken en privé tuin waar u kunt genieten van tuin, wei en bos. U heeft de beschikking over een eigen toegang, volop parkeergelegenheid en de aandacht van een gastvrije eigenaresse. 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen