B&B Adelaerthoeve
Fijn verblijf tussen Arnhem en de Hoge Veluwe

Kamers 

De kamers van De Adelaerthoeve zijn smaakvol en met veel zorg ingericht. Uiteraard bent u verzekerd van vriendelijke en discrete service.

Alle kamers beschikken over een badkamer, keuken, WIFI, eigen opgang, parkeren, fietsenstalling, eigen tuin, televisie met Netflix, Nespresso koffieapparaat. De kamers zijn rookvrij.

 

Studio met terras 1

Deze ruime kamer is voorzien van een luxe tweepersoons boxspringbed. De kamer heeft een oppervlakte van 40 vierkante meter. Ideaal voor zowel zakelijke reizigers als toeristen. Deze kamer is geschikt voor twee personen. Op verzoek kan er een extra bed worden geplaatst, hiervoor vragen wij een kleine vergoeding. Neem hierover vooraf contact met  ons op. 


Studio met terras 2

Deze ruime kamer is voorzien van een luxe tweepersoons boxspringbed. De kamer heeft een oppervlakte van 40 vierkante meter. Ideaal voor zowel zakelijke reizigers als toeristen. Deze kamer is geschikt voor twee personen. Op verzoek kan er een extra bed worden geplaatst, hiervoor vragen wij een kleine vergoeding. Neem hierover vooraf contact met  ons op.  


Grote studio met kapschuur

Deze ruime kamer is voorzien van een luxe tweepersoons boxspringbed. De kamer heeft een oppervlakte van 55 vierkante meter. Ideaal voor zowel zakelijke reizigers als toeristen. Deze kamer is geschikt voor twee personen. Op verzoek kan er een extra bed worden geplaatst, hiervoor vragen wij een kleine vergoeding. Neem hierover vooraf contact met  ons op.  

 

Suite met kapschuur

Deze ruime kamer is voorzien van een luxe tweepersoons boxspringbed. De kamer heeft een oppervlakte van 45 vierkante meter. Ideaal voor zowel zakelijke reizigers als toeristen. Deze kamer is geschikt voor twee personen. Op verzoek kan er een extra bed worden geplaatst, hiervoor vragen wij een kleine vergoeding. Neem hierover vooraf contact met  ons op.  


 

 

                                                                                                                           

 
 
 
 
E-mailen
Bellen